Video: de ZB in vogelvlucht

Gepubliceerd op: 22 augustus 2024 11:53

Ken jij onze locatie in Middelburg, die in Vlissingen én de Biblioservicebus al? En wist je dat de Bibliotheek een plek is waar niet alleen vóór maar ook achter de schermen van alles gebeurt? Het werd hoog tijd om onze veelzijdige dienstverlening op een frisse manier zichtbaar te maken.

Bekijk de ZB in vogelvlucht hier

Daarom hebben we videograaf Vladdie de Koning gevraagd om onze bibliotheken in Middelburg en Vlissingen, én de Biblioservicebus, op een bijzondere manier vast te leggen. Afgelopen juli was het tijd om dit project te realiseren.

Met behulp van een drone heeft Vladdie de Koning schitterende beelden van onze locaties gemaakt. Hij vloog op rustige momenten door de gebouwen en de Biblioservicebus, die op dat moment in Biggekerke stond. Hierdoor is de video niet alleen spectaculair om naar te kijken, maar ook veilig geproduceerd. Het resultaat is een dynamische video waarin de ZB in al haar facetten voorbijkomt.

We zijn enorm trots op het eindresultaat. Benieuwd? Fasten your seatbelts, ladies and gentlemen. Geniet van de ZB in vogelvlucht!