Livestream met Pieter Koolwijk tijdens Kinderboekenweek 2024

Gepubliceerd op: 30 september 2024 17:02

Van 2 t/m 13 oktober is het weer tijd voor de Kinderboekenweek. Dit jaar is het thema 'Lekker eigenwijs!' We vieren deze week met verhalen over karakters die hun eigen pad kiezen en laten zien hoe belangrijk het is om uniek te zijn. We nodigen alle kinderen uit om hun eigenzinnigheid te ontdekken en te vieren in de ZB. Kom langs, ontdek de leukste boeken en vind jouw eigen favoriete leesplekje in de bieb!

Gratis livestream met Pieter Koolwijk

Tijdens de Kinderboekenweek organiseert collegabibliotheek AanZet op dinsdagochtend 8 oktober een feestelijke livestream. Schrijver Pieter Koolwijk, bekend van het Kinderboekenweekgeschenk Schatpakkers, zal te gast zijn. Samen met drie Dordtse klassen en kinderboekinfluencer Morris (@jemsboekentips) schrijft hij live een eigenwijs verhaal. De livestream is perfect afgestemd op groep 6 en 7, maar andere groepen zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Doe mee met jouw klas

Wil jouw klas meeschrijven aan dit speciale Kinderboekenweekverhaal? Meld je dan gratis aan voor de livestream! Via dit formulier blijf je per e-mail op de hoogte en ontvang je tijdig de link voor deelname. De livestream start op dinsdag 8 oktober om 10.30 uur en duurt ongeveer een halfuur.

Meld jouw klas aan

Kinderboekenweek 2024 'Lekker eigenwijs'

Meer eigenwijze tips