Boeken die je over dit onderwerp kunt lezen
-
Georgia Amson-Bradshaw
-
Barbara Baarsma
-
Sanne Bloemink
Past het dier nog op ons bord?
Imke de Boer
-
Ine Desmet | Laurine Poortmans
-
Hans van Grinsven | Kees Kooman
Zo onderneem je circulair in food
Junion Hanenberg | Annemarie Oord
-
Tim van Hattum
-
Sandra van Kampen | Youetta Visser
-
Michiel Korthals
-
Madelon Oostwoud
Zero waste koken voor dummies®
Rosanne Rust
-
Frans W. Saris
Waarom zijn er zoveel soorten?
Menno Schilthuizen
-
Jaap Seidell | Jutka Halberstadt
-
Paul Shapiro
-
Vaclav Smil
-
Jorg Snoeck | Stefan Van Rompaey
-
Lenny Vulperhorst
Kweekvlees, fake vlees en pizza's uit de printer
Sebastiaan van de Water